Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.2g29kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Flora Vanilla 12%4.7g8.9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g5g28kcal0.3g2.8g0.2g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g9g3.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g337kcal7.4g45.2g11g1.6g
Valittu annoskoko59g168kcal3.7g22.6g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g84kcal1.9g11.3g2.8g0.4g
Arvot/100g100g286kcal6.3g38.4g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868