Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Ruislese 1.4g4kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g4.2g16kcal0.6g2.3g0.3g0.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)13g44kcal1.5g8.7g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g253kcal8.6g47.4g1.8g6g
Valittu annoskoko59g127kcal4.3g23.7g0.9g3g
Annoskoko puolitettuna30g63kcal2.2g11.9g0.5g1.5g
Arvot/100g100g214kcal7.3g40.2g1.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948