Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu16g57kcal1.9g11.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Appelsiini, kuorittu 8.2g3.8kcal0g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g301kcal9.2g36.6g13.6g0.4g
Valittu annoskoko59g150kcal4.6g18.3g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g75kcal2.3g9.2g3.4g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.8g31g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429