Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g8.8g17kcal2.2g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)13g8.7kcal1.5g0.4g0.1g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g141kcal9.6g2.6g10.2g0.8g
Valittu annoskoko59g70kcal4.8g1.3g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal2.4g0.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769