Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g12g7.4kcal1.2g0.5g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.6kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g346kcal7.8g58.4g8.2g1.6g
Valittu annoskoko59g173kcal3.9g29.2g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g87kcal2g14.6g2.1g0.4g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920