Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)4.7g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g7.8g27kcal0.2g0.6g2.7g0g
Mansikka 6.9g3.2kcal0g0.6g0g0.1g
Banaani, kuorittu 9g8.2kcal0.1g1.7g0g0.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen14g8.4kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g203kcal3.6g26g8.8g1g
Valittu annoskoko59g102kcal1.8g13g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g51kcal0.9g6.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705