Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g2kcal0g0.4g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 55g21kcal0.1g4.5g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g95kcal0.2g12g4.4g1.6g
Valittu annoskoko59g48kcal0.1g6g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g24kcal0.1g3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g81kcal0.2g10.2g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339