Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis26g29kcal5.7g0g0.8g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.3g5.5kcal0.3g0.9g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 5.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g76kcal12.2g2.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko59g38kcal6.1g1.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal3.1g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal10.3g2g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183