Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)14g50kcal1.9g7.4g1.1g1.5g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 11g60kcal0g0g6.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g289kcal4g30.8g16g4g
Valittu annoskoko59g144kcal2g15.4g8g2g
Annoskoko puolitettuna30g72kcal1g7.7g4g1g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.1g13.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803