Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)12g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.7g2.3kcal0g0g0.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g68kcal2.2g13.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko59g34kcal1.1g6.6g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.2g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105