Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino8.8g30kcal2g4.7g0.3g0.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g14g9kcal1.8g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g3.7g1.6kcal0.4g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g128kcal13.8g10g3.4g1g
Valittu annoskoko59g64kcal6.9g5g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal3.5g2.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g108kcal11.7g8.4g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930