Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g1.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g7g17kcal1.1g0.7g1.1g0g
Makaroni, tumma 5.6g20kcal0.8g3.7g0.2g0.3g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g107kcal4.6g15.2g2.6g1.2g
Valittu annoskoko59g54kcal2.3g7.6g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal1.2g3.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g91kcal3.9g12.9g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735