Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)2.8g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%9g10kcal1.7g0.3g0.3g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali42g8.3kcal0.8g0.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g48kcal6.2g2.4g1.4g2g
Valittu annoskoko59g24kcal3.1g1.2g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal1.6g0.6g0.4g0.5g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837