Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 39g126kcal10.5g0g9.4g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g2.8g9kcal0.9g1.5g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g8.4g14kcal0.2g0.1g1.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g336kcal25.2g7.4g23g0.4g
Valittu annoskoko59g168kcal12.6g3.7g11.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g84kcal6.3g1.9g5.8g0.1g
Arvot/100g100g284kcal21.4g6.3g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658