Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale22g28kcal3.9g0.5g1.3g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras12g37kcal1.6g6.8g0.4g1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 6.2g16kcal1.7g0g1.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Sinappi 1.1g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g188kcal14.8g16.6g7.2g2.2g
Valittu annoskoko59g94kcal7.4g8.3g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g47kcal3.7g4.2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g159kcal12.5g14g6.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789