Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.3g1kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta29g103kcal3.7g20g0.6g1g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g18kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g303kcal10.2g42.8g9.4g2.4g
Valittu annoskoko59g151kcal5.1g21.4g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g76kcal2.6g10.7g2.4g0.6g
Arvot/100g100g257kcal8.7g36.3g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334