Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g21g46kcal3.9g0g3.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus10g35kcal1.4g0g3.2g0g
Herne kuivattu28g79kcal5g13.6g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g320kcal20.6g27.2g13.8g5.6g
Valittu annoskoko59g160kcal10.3g13.6g6.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna30g80kcal5.2g6.8g3.5g1.4g
Arvot/100g100g271kcal17.5g23.1g11.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161