Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 8.8g47kcal0.1g0.1g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g10g34kcal1.4g5.5g0.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g14g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g14g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g271kcal5.6g29.4g14.6g0.2g
Valittu annoskoko59g136kcal2.8g14.7g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g68kcal1.4g7.4g3.7g0.1g
Arvot/100g100g229kcal4.7g24.8g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618