Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Poronliha, paistettu 10g20kcal2.5g0g1.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g11g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g53kcal5.2g2.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko59g27kcal2.6g1.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal1.3g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.9g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305