Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)7.8g34kcal1.7g0.3g2.9g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 23g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g6.2g17kcal1.8g0g1.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.5kcal0.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g195kcal10.6g11.4g11.8g0.6g
Valittu annoskoko59g98kcal5.3g5.7g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal2.7g2.9g3g0.2g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625