Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.7g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Maitojauhe rasvaton 0.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)8.7g17kcal2.2g0g0.9g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g2.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa6.2g19kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g213kcal12.2g16g11g1.6g
Valittu annoskoko59g106kcal6.1g8g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g53kcal3.1g4g2.8g0.4g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.5g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253