Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 24g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Juusto, keskiarvo 4.7g16kcal1.2g0g1.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 60% rasvaa 2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g95kcal5.8g4.4g5.6g1.8g
Valittu annoskoko59g47kcal2.9g2.2g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g24kcal1.5g1.1g1.4g0.5g
Arvot/100g100g80kcal4.9g3.7g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378