Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä3.9g4.3kcal0.3g0.7g0g0.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g6.3g6kcal0.5g0.9g0.1g0.5g
Paistijauheliha nauta 5%16g20kcal3.3g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g95kcal8.8g6.6g3.8g2.8g
Valittu annoskoko60g48kcal4.4g3.3g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna30g24kcal2.2g1.7g1g0.7g
Arvot/100g100g80kcal7.4g5.5g3.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886