Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)10g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g11g3.6kcal0g0.8g0g0.2g
Kurkku, tuore5.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokajogurtti Valio11g10kcal0.5g0.5g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 11g28kcal0.9g4.9g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g111kcal6g15.2g2.4g1.8g
Valittu annoskoko59g55kcal3g7.6g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal1.5g3.8g0.6g0.5g
Arvot/100g100g93kcal5.1g12.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358