Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g7.5g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g7.5g6.8kcal0.5g1.1g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g63kcal4.8g6.6g1.8g0g
Valittu annoskoko59g32kcal2.4g3.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna30g16kcal1.2g1.7g0.5g0g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151