Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 8g3.1kcal0g0.5g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g305kcal4.2g53.4g7.2g1.4g
Valittu annoskoko59g152kcal2.1g26.7g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g76kcal1.1g13.4g1.8g0.4g
Arvot/100g100g257kcal3.5g45g6.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154