Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala20g52kcal1.9g9.4g0.3g2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio9g27kcal3.2g0g1.6g0g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki10g8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g217kcal20.4g19.2g5.6g4g
Valittu annoskoko59g109kcal10.2g9.6g2.8g2g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal5.1g4.8g1.4g1g
Arvot/100g100g183kcal17.2g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375