Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Punaviini3.6g2.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g78kcal6.4g3.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko59g39kcal3.2g1.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal1.6g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.7g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608