Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt27g13kcal0.9g1.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä1.4g9kcal0g0g1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Ruokosokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g163kcal5.4g24.4g4.4g1g
Valittu annoskoko59g81kcal2.7g12.2g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g41kcal1.4g6.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826