Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g22g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g53kcal4.4g0g3.9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g8.8g31kcal1.6g5.2g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g8.8g14kcal0.1g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g212kcal12.6g14.6g11.2g1.2g
Valittu annoskoko59g106kcal6.3g7.3g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g53kcal3.2g3.7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g178kcal10.6g12.3g9.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720