Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g12g39kcal1.9g7.3g0.2g0.7g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g18g16kcal3.6g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6.4g3.9kcal0g1g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g159kcal12g18.4g4.2g1.8g
Valittu annoskoko59g80kcal6g9.2g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g40kcal3g4.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885