Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk8g4kcal0g0.1g0.5g0g
Maapähkinävoi 1 tl2.3g16kcal0.6g0.3g1.3g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton16g18kcal3.7g0g0.3g0g
Paprika punainen 16g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g2.3g0.7kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g114kcal10g5.2g5.8g1.4g
Valittu annoskoko59g57kcal5g2.6g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g29kcal2.5g1.3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g96kcal8.4g4.4g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569