Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g2.6g8.4kcal1.3g0.8g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.8g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g61kcal3.8g7.6g1.2g1.8g
Valittu annoskoko59g30kcal1.9g3.8g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g15kcal1g1.9g0.3g0.5g
Arvot/100g100g51kcal3.2g6.4g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304