Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%3.9g3.3kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g126kcal8.8g4.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko59g63kcal4.4g2.4g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal2.2g1.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.4g4g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267