Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]9g32kcal1.1g0g3.5g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g135kcal4.4g2.4g12.6g0.4g
Valittu annoskoko59g68kcal2.2g1.2g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal1.1g0.6g3.2g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.7g2g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272