Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Vehnänalkio 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki29g16kcal2.5g1.4g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss7.8g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g109kcal10.2g7.4g4g1.8g
Valittu annoskoko59g55kcal5.1g3.7g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal2.6g1.9g1g0.5g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.2g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983