Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g20g72kcal2.7g14.1g0.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 20g6.8kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Katkarapu pienet (pirkka)14g9kcal2.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g221kcal11.6g29.4g6.2g1.2g
Valittu annoskoko59g111kcal5.8g14.7g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g55kcal2.9g7.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g187kcal9.8g24.8g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886