Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.3g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Tomaatti 5.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 7.8g28kcal1.1g5.1g0.2g0.5g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 1.6g6kcal0.6g0.7g0g0.2g
Atria kevyt jauheliha10g18kcal2g0g1g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g143kcal9.2g13g5.4g2g
Valittu annoskoko60g72kcal4.6g6.5g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna30g36kcal2.3g3.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g121kcal7.7g10.9g4.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964