Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g12g37kcal1.6g6.8g0.4g1g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g16g20kcal2.3g0g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.4kcal0.6g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g158kcal11g15.8g6g2g
Valittu annoskoko59g79kcal5.5g7.9g3g1g
Annoskoko puolitettuna30g40kcal2.8g4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g133kcal9.3g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754