Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 13g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g134kcal10.4g7.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko59g67kcal5.2g3.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal2.6g1.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.8g6.4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598