Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g56kcal2.8g1.8g3.8g1g
Valittu annoskoko59g28kcal1.4g0.9g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g14kcal0.7g0.5g1g0.3g
Arvot/100g100g47kcal2.4g1.5g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251