Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g13g22kcal2.4g0g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Turun sinappi, mieto0.9g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g147kcal5.8g4.8g11.4g0.8g
Valittu annoskoko59g74kcal2.9g2.4g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal1.5g1.2g2.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal4.9g4g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559