Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso 3.3g0.4kcal0g0g0g0g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g2.3g4kcal0g0.2g0.3g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara4.7g12kcal0.2g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g55kcal3g1.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko60g28kcal1.5g0.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g14kcal0.8g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g46kcal2.5g1.5g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768