Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.3g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Sokeri 33g135kcal0g33.1g0g0g
Siirappi 2.8g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4g28kcal0g0g3.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g477kcal2.2g74.4g18.2g2.6g
Valittu annoskoko60g238kcal1.1g37.2g9.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g119kcal0.6g18.6g4.6g0.7g
Arvot/100g100g400kcal1.8g62.4g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297