Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 1.6g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g5.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 5.5g12kcal0.8g0.1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 19g29kcal3.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g109kcal9.4g4g6g0.2g
Valittu annoskoko59g54kcal4.7g2g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal2.4g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.4g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258