Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 29g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.3g44kcal1.8g0.5g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g275kcal7.8g5g24.4g2.4g
Valittu annoskoko60g137kcal3.9g2.5g12.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g69kcal2g1.3g6.1g0.6g
Arvot/100g100g230kcal6.5g4.2g20.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794