Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,321g14kcal2.3g0.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Hermesetas, annos 5g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml4.2g0.9kcal0.3g0g0g0g
Kookoshiutale 2.1g14kcal0.2g0.1g1.3g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 17g46kcal0.3g0.5g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g188kcal9.6g3g15g0.6g
Valittu annoskoko60g94kcal4.8g1.5g7.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g47kcal2.4g0.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.5g12.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512