Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g8.4g37kcal0.3g0.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g224kcal0.8g36.4g7.6g0g
Valittu annoskoko60g112kcal0.4g18.2g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna30g56kcal0.2g9.1g1.9g0g
Arvot/100g100g189kcal0.7g30.6g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113