Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Aurinkokuivattu tomaatti6.1g11kcal0.2g0.7g0.9g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g5.3g11kcal1.2g0g0.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g5.3g34kcal1.6g0g2.1g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g4.4g5kcal0g0.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g523kcal7.8g5.2g50.2g0.8g
Valittu annoskoko60g262kcal3.9g2.6g25.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g131kcal2g1.3g12.6g0.2g
Arvot/100g100g438kcal6.5g4.4g42g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020