Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g56g22kcal0.3g5.5g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g44kcal0.6g11g0.2g2g
Valittu annoskoko60g22kcal0.3g5.5g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna30g11kcal0.2g2.8g0.1g0.5g
Arvot/100g100g37kcal0.5g9.2g0.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224